Tänään ei taida mitään nukkekotiin valmistua poden vatsatautia ja vauvakuumetta. Tuo vauvakuume nyt ei mikään uusi juttu ole, tietystä syystä vaan pinnalla. Mutta siittä mahdollisesti myöhemmin lisää. Vatsatauti sen sijaa hieman hidastaa menoa.

Tammikuussa Nuket listan Swapin aiheena oli materiaalit. Parikseni sain Marian.  Omaa lähetystäni en tietenkään tohkeissani muistanut kuvata mutta Marian sivuilta kuva löytyy.

Marialta saapui aivan mielettömän ihana lähetys tänään. Todella paljon materiaaleja, joukossa monia sellaisia joita minulla ei aiemmin ole: kahvitikkuja (jeee!), virkkauslankaa, naulakon koukkuja (onneksi en kerennyt naulakko seinälle laittaa kiinni, mahdan tehdä uuden), pieniä silmukka ruuveja ja verhon ripustus renkuloita (oikeasti ehkä jotain korujuttuja mutta verhoihin kaipasin ripustus renkuloita). Tuo ruusu kangas on ihan mielettömän nättiä kun vaan tietäs mihin sen raaskittee tuhlata ideoita olisi niin monta. Grillitikuissa oli kiva sorvattu pää, joka tietenkin jäi kuvan ulkopuolelle ja tiskihanskojakin pääsen kokeilemaan. Nuken vartaloihin putki harsoa jota minulla ei myöskään aiemmin ollut. Hurjan paljon kiitoksi Maria!

Pakko vielä lisätä. Tuo vatsatauti on siis oikeaa vatsatautia ei liity mitenkään vauvakuumeeseen. EN siis ole raskaana!