En ole reiluun viikkoon saanut aikaiseksi mitään uutta tänne, hävettää nämäkin ihanuudet on saapunut jo vapun jälkeen ja vasta sain kuvia niistä aikaiseksi. Kamerastani on patterit loppu aina kun sitä tarvitsen ja pikku kossit on jemmassa olevat patterit aina "tarvinnut" johonkin.

Lotelta saapui vaihtaripaketti. Kengistä oltiin sovittu, mutta mukana oli yllärinä aivan ihania ruokia. Varmasti tulevat tarpeeseen talojeni väelle. Pojat ihmetteli miten kukaan oikeesti voi osata itse tehdä noin pienen auki olevan banaanin. Uskomatonta se on minustakin. Nuo massat on minun parasta jättää osaaville. Voi kun olisin saanut nuot vauvan tossut näkymään kuvassa kunnolla, ne on jotain niin pientä ja suloista!

1552852.jpg

Vivianlinnan arvonnassa voitin ihanan lohdutuspalkinnon. Kuva on ikävän samea eikä tee oikeutta liinojen siroudelle. Mukana oli lisäksi ainakin peilejä jotka jäi kuvasta vahingossa pois.

1552849.jpg

Hiisiharjusta saapui ihana kaakeliuuni Välitaloa lämmittämään. Omat kaakeliuunini on liian tilaavieviä Välitalon huoneisiin joissa syvyyttä on turhan vähän (22cm).

Ja kuvaajan taitoni ei taaskaan riittäneet saamaan näkyviin uunin ihanaa kiiltoa, kaunista kruunua ja kukkakoristeita=o( Oma pakettini Hiisiharjun suuntaan on viellä alkutekiöissään.

1552846.jpg