Hurjan paljon kiitoksia kaikille kannustavista kommenteista!

Tarkoitukseni oli saada tänne tänään uutta juttua kuvineen mutta oli "sellainen päivä". Aamulla kaikki sujui viellä ok. sahasin etuseinän ikkuna- ja oviaukot. Sitten muistin että on tiistai ja Nivalassa Ojalehdon liike auki, pianosarana ostoksille siis. Vielläkin sujui sain pianosarnaa, ostin muuten samointein kaksi 3,5m salkoa 2 euroa/metri maksoi.

Ajatuksena oli kiinittää katon etulape ja tukea etu seinät kuvattavaksi, vaan kuinkas kävikään tästä taloudesta ei löytynyt rautasahaa jolla saisi saranasta pätkän. No ajattelin hetken suunitella kuistia ja pervekketta kun yht´äkkiä oli pimeässä. Pikkutuvalta hajosi viimeinenkin toimiva polttimo. Siis kuvaamaan muita tekemiäni pikkujuttuja.

Yllätys yllätys pikkukossit oli käynyt leikkimässä dikikameralla ja jättäneet sen päälle ja paterit oli loppu. Äh! En siis ole tänään saannut aikaiseksi kun ne ikkuna- ja oviaukot.

Ai niin kerrottakoon viellä: sain aivan ihanaa postia miniruoka ostoksia Huutonetistä ja Heliltä ihania tapeteja! Näistäkin oli tarkoitus saada kuvia näytille. No huomenna jos muistan ostaa pattereita.