Huonekaluja en ole talon rakentamisen aikana kerennyt tehdä, mutta tässä joitain kuvia.

1444897.jpg

Hella on saanut kuvan ottamisen jälkeen luukut ja taustan kaakeli on liimattu ja pääystetty kontaktimuovilla. Kappien ovat on kiinittämättä ja näyttävät siksi vinksottavan.

1444908.jpg

Saniteetti kalusteet jotka on maalaamatta olen tehnyt itse valmistamillani muoteilla itsekuivuvasta savesta. Pötöstä puuttuu kansi ja hana systeemit on viellä tekemättä.

1444917.jpg

Sohvakalusto on ensimmäinen väserrykseni. Pöytä on tiimarin kilvestä, jakkaran jaloista ja rimasta tehty. Pöydällä itsekuivuvasta savesta tekemiäni kahvikuppeja. Pikkutuolit jotka ovat saaneet pehmusteet kuvan ottamisen jälkeen ovat ensimmäinen yritykseni vannesahalla. Kahdessa etujalat Tiimarin jakkarasta ja kolmannessa syömäpuikoista.

1444912.jpg

Tässä kuvassa on kahden makuuhuoneen kalustusta. Vaalenpunaisia sänkyjä on kaksi samanlaista. Alunperin oli tarkoitus tehdä kerros sängyt mutta loppui tinni kasusvaiheessa. Pinnasängyn laidoissa olen käyttänyt ensimmäisen kerran porakonetta! Kuvassa näkyy myös ensimmäinen ristipisto mattoni ja yhtä palaa vaille jäänyt isoäidin neliöistä helmilangalla virkattu päiväpeitto. Liinavaatteita on valmistunut lisää kuvan ottamisen jälkeen. Laittelen niistä kuvia myöhemmin.

Kaikkien kaappien ovat on viellä vaikka saranoita ja vetimiä. Kaikki on valmistettu pääosin faneerista. Paljon tarvii viellä huonekaluja tehdä ennekuin Kantola on sisustettu. Tokikin menee aikaa ennekuin Kantola on edes sisutettavissa. Asukkaaat olen muuten tehnyt Tiimarin nukenpäistä, ovat raukat viellä ilman vaatteia joten eivät kehtaa näyttäytyä.