Päivä on mennyt harakoille. No olen minä saanut kalusteita maalattua mm. nämä Matildan huoneen kalusteet jotka kuvissa viellä puuvalmiina tai muten kesken eräisinä. Pari tuntia meni sitten jäällä, en malttanut olla menemättä ajamaan. Oli kivaa tosin auto pysyi käsissä paremmin kun viime vuonna jolloin sain parhaat pisteet (omasta mielestäni) piruleteissa=o) No päivää on viellä jäljellä kerkeen varmaankin ainakin ikkunan puitteet Elnan huoneeseen tehdä ja josko sängyn väserryksen edes alulle. Ajattelin sängyn tehdä kun ei kellään ylimääräisiä tunnu olevan. Niitä keittiön tuoleja edelleen kaipailisin, tuolien tekemisessä olen täysi nolla noin kymmenen yrityksen perusteella.

Matildan huoneeseen on parhaiten kalusteet valmiina, vain jonkinlainen nojatuoli pitää rakennella. Vauvan pukeminen on kesken kun vaatteet näyttää jääneen vuoteelle. Ihana neule asu on Sagalta joulukalenterista. Sain myös muita ihastuttavia mini neuleita, niistä myöhemmin lisää. Tyynyt sängyllä taitaa olla molemmat Tealta vaihdossa tulleita (vaihdoin kuvan)

En malttanut olla lisäämättä kuvaa jossa vauvan neule setti näkyy kun onnistuin sellisen kuvaamaan=o)

Ja hieman toisesta suunnasta että näkyy tuo minun ainoa taulu=o) Sekin joulukalenteri satoa, sopi mielestäni tuohon niin hyvin.

PS: 1000 bonganneelle jotain pientä kivaa luvassa