Täälläkin kalusteita on aika mukavasti, päivällä viellä kiikkustuolin tänne toin (kuva otettu aiemmin). Joitain kalusteita viellä kesken tuunauksen ja nukenvaunuista, vaikka olenkin ne jo vuositakaperin tehnyt puuttuu työntöaisa ja nukeilta hiukset yms "pientä".  Matto täälläkin printti, ihana tilkkutyyny sängyllä joulukalenterista, sopii huoneen vihreään tapettiin. Sain samaa kangastakin josta ehkä myöhemmin valmistuu lisää tekstiilejä tänne. Mutta huone on muutenkin kesken, lattiakin viellä laudoittamatta.

Keittiön kimpussa on tänäänkin aika mennyt ja huonekalujen maalauksessa. Ikkunan puitteitten rakentelu ei nyt meinaa millään iskeä=o(

Tässä tämän päiväinen tilanne:

Eli maalasin aiemmin tekemäni alakaapin valkoiseksi ja tein seinälle hyllyt.

Kaappi on faneeria, ovet ja laatikot aukeavat. Ovet jäätelötikuista, koristelistat halkaistua bambukeppiä. Vetimet noita ah niin ihanan monikäyttöisiä puisia harjan piikkejä. Jos minun pitäisi nimetä kolme suosikki materiaaliani niin ne olisivat nuot harjan piikit, spaattelit ja Tiimarin ornamentit=o)

Hyllykkö spaattelia, Tiimarin ornamentin osia ja bambu tikkua. Hyllyn reunaan väänsin koukut pienistä neuloista.

Hellan ja kaapin väliin pitää rakentaa suurempi versio tuosta pesupöydästä = leivontapöytä ja sen yläpuolelle pyyheliina naulakko ja vaikka mitä ei siis läheskään valmis keittiö vielläkään... ja sitenhän on jo jonkin muutoksen aika jos valmiiksi tulee=o)

Ja viellä kuva toisesta suunnasta. Nuo Tiimarin lasipurkit on NIIN suloisen pieniä. Hyllyllä swappi keittokirjat. Huomaatteko tuolitkin sai pehmusteet, nyt on mukavempi istuskella... tuoleja vaan kaipaisin edelleen useamman.

Käviämittarissa 1000 lähestyy, muistattehan että  lupasin sen bonganneelle jotain pientä kivaa.