Olen päivän väsertänyt Kantolan keittiön kimpussa. Nyt on ikkunassa listat ja verholauta. Kalusteita maalailtu (vähän muitakin kun keittiön) ja pyöritelty lisää. Keittiön työspöytiä/kaappeja en vielläkään ole osannut päättää. Verhot ajattelin viellä illanpäälle ommella. Esittelen valmiimpana mitä olen aikaiseksi saannut.

Tänään esittelen Elnan huoneen koska sen kimppuun luulen huomenna käyväni (jos maltan, mieli tekisi lähteä autoa jäälle pyörittämään=o)

Alunperin tähän huoneeseen piti tulla kylpyhuone mutta päätettyäni että rappuset menee näkyvästi vain ensimmäisestä toiseen kerrokseen, muutti kylpyhuone vintti kerrokseen ja Elna sai tilavan huoneen. Onneksi tapetointi vaiheessa tuli laitettua tapetti eikä kaakeleita seinään, ei tarvitse alkaa uudelleen heti tapetoimaan!

Kaapin maalaus on viellä vaiheessa ja kirjakaapista tuunattu kirjoituslipasto vaille vetimiä. Sänky, yö pöytä ja jonkinlainen nojatuoli puuttuu tyystin.

Matto on tulostettu siirtopaperille täältä ja silitetty lakanakankaalle. Tuloste estää aika hyvin kankaan rispaantumisen joten olen sen vaan leikannut ja jättänyt päihin hapsutusvaran. Nopea tapa tehdä mattoja.