Eilen illalla listoitin ja maalasinkin toiselta puolen ulko-ovet. Ulkopuolella mäntyrima (yksi vaaka rima keskellä) ja sisäpuolella bambu rimaa.

2127552.jpg

Ja ovet sekä oven kehykset paikoilleen asennettuna, eka saranointini muuten. Kaikki tekemäni kaapit odottaa edelleen saranoitaan (huoh!). Saranoin nauloilla ja onnistuin yllättävän hyvin

2127564.jpg

Lähikuvaa ikkunan kehyksistä jotka on viellä kiinittämättä kun mietin koristelenko kehykset jotenkin vai en? Ikkunoihin tulee ristikot kunhan saan ensin lasit paikoilleen

2127553.jpg

Neljään sisäoveenkin sahailin listat. Olen jiiriin sahaamisen mestari eipä riitä kehyslistat kun Kantolaan... Niin ja ulko-oviin tein ja maalasin sisäpuolen listat olisi vaan ne pitänyt liimata ennen kehyksiä ja ovia no toivottavasti pysyvät teippi puristuksella?

2127555.jpg

Keittiön lattian testaamista paikoilleen. Ja kuten kuvasta näkyy löysin boorditkin

2127557.jpg

Ja kylpyhuoneen lattian testausta, olisi tieten pitänyt jaksaa sahailla noita lattia lautoja lyhemmiksi näyttäisi ehkä aidoltakin. No pääasia että on lauta lattiat niinkuin hippusin. Olen minä monessa muussakin kohdassa mennyt siittä missä aita on matalin ja sitäpaitsi eipä nuot lattiat paljoa edes kalusteiden ja mattojen alta näy! Niin ja valkoiset tuli näistä lattioista vaikka kuvassa ovatkin luonnonvärillä. Myös kaikki ovien ja ikkunoiden kehykset tulee myös sisäpuolelta valkoiset.

2127556.jpg

 

Aulatilojen ja yhden huoneen lattiat päälystin tälläisellä valkoiseksi maalatulla bambu rantamatolla. Ja kuten näkyy näitä en edes purkanut vaan maalasin ompeleineen päivineen, eikä oikeesti näytä pahalta!

2127560.jpg

Ja päivän kokonaisnäkymä ulkoapäin. Suvi kyseli kommentissaani miksi juuri Kantola. Kantola on äitini mummula. Myös nukkekoti nukkeni saa nimiä iso ja isoiso vanhemmiltani ym. minulle rakkailta vanhuksilta. Ja seuraavillekkin taloille on jo nimet valmiina=o)

2127563.jpg