Kun muutkin on potkureita tehnyt niin pitipä minunkin kokeilla.

Kahvitikkuja ei ollut sen enempää kun alkuviikostakaan eikä sopivia sorvauksiakaan. Joten yllättäin spaatteleilla ja kukkakepillä mentiin. Coctailtikkuja sentään oli ja tulitikun kokoisia askertelu säleitä. Lisäksi pätkä alumiini lankaa (jalasten etukaari)  ja pari helmeä (kädensijojen päät).

Ei sovi mun heti nyt äkkiä luonteelleni tälläiset kokopäivän pikku projektit. Joten kun tästä nyt tuli aika potkukelkan näköinen niin toista ei tule. Ellen sitten keksi kuinka noi jalakset saa tukevasti liimattua.

Yleisestikkin olen tukevasti liimaus hommissa huono. Eli esim. kun potkukelkan ohjeessa lukee "6. Liimaa poikkipuu coctail tikusta" minä tulkitsen sen "liimaa coctailtikusta poikkipuu sille porattuihin reikiin" jotta saan tuloksesta tukevan. Tykkään että esineen voi ottaa käsiin sen rapisematta osiksi. Jalas osaa en kyllä saannut liimattua minulle tarpeeksi tukevasti niin en ihan heti toista tee.

Ohje Marialta pienin omin muutoksin. Kuvassa viellä osa liimauksia loppuun kuivumatta.

Istuimen kohdalle sivupuihin sahasin ja veistelin koloset joihin istuimen liimasin, käden sijojen päissä helmet. Helmet, käden sija ja poikki tuki puu tapitettu hammastikun pätkillä. Sivupuut veistin alareunasta sirommiksi

Värikin aika mun oma. Tiimarin akryyliä (eka purkki joka käsiin osui) ja jalakset hopean väristä Miranolia joka oli taas kerran lähes kuivahtanut ja tinnerillä sitä herättelin henkiin ja sain päänsäryn. Tinneri on varma päänsäryn aiheuttaja ainakin mulla.

Liimojen ja maalien kuivumista odotellessa väsäsin sitten muutaman päivänvarjon. Coctail-varjot näihin ihan ekoja "tarvike" ostoksia yli vuoden takaa mutta nyt vasta sain itsestäni irti ekat tehdä. Varjo osan leikkelin kiiloina pitsi nauhasta ja reunaan rypytin kapeaa pitsiä. Molempien varjo osa samaa pitsiä toinen vaan suorasta ja toinen laineilevasta reunasta (siis pitsin reunat tuli noihin tukien kohtiin)

Ja toinen jo yli vuoden toteuttamista odotellut, peltiset pastillirasiat matkalukuiksi sain alulle. Kaksi ekaa hieman epäonnistui ja jouduin reuna huolittelemaan koriste nauhalla, kolmas jo aika kelvollinen. Josko huomenna saisin nämän loppuunkin tehtyä. Eilen kirpparilta löytämäni nahkapalat oli tosi kiitollisen joustavaa tähän, sain kulmista tosi nätit.