Sunnuntainna yö vuorojen välillä aloin värkkään pönttöuuneja, jotka äsken sain valmiiksi. Uunin runko on kangaskaupasta saamaani tosi vahvaa pahviputkea, jota piti työstää sahalla.

Kaksivärinen sininen on maalattu, koristeet on tapettia ja nyöriä. Valkoinen on maalattua kohokuvioista tapettia ja nuo "vanteet" ikkuna tiivistetä. Sinivalkoiset kaakeliprinttiä netistä (päällä kontaktimuovi), koristeet erinlaisia maalattuja nauhoja ja toisen "krunu pitsiä, toisen säilykepurkin kansi. Kaikissa luukun koristeet ääriviiva tarraa, tosin eivät taida tuossa kuvassa edes näkyä. Tuo valkoinen on lempparini harmi että kuvassa ei näy kohokuvio.

Luukkujen teko mätti kaksi päivää, eilen illalla Saku poikani ehdotti että tee WC-paperi rullasta. Tuli suhteellisen mieleiset, saranointi vaan meni piloille. No tuota putkea riittää vaikka kymmeneen uuniin joten voin kehitellä lisää.

Ja kuva minulle ominaiseen tapaan erittäin huono. Vaikeinta tässä mineilyssä on kuvaaminen (ja kenkien teko=o) Mittakin näemmä jäi kuvasta, mutta nuo on pringles purkkia ohuempia, korkeutta alle talouspaperi rullan.

Vaihdoin kuvan ja uunien järjestys näemmä muuttui.

 

1472755.jpg