Matildan alkoi tekemään illansuussa mieli suklaata, eikä kun Huuto.net ostoksille. Samalla sorruin muutamaan kakkuun (taas) ja voita vihdoin ostettiin myös. Aloimpa sitten ja kaivoin esille jo olemassa olevat ruuat. Olenhan kertonut että olen tosi huono mini ruuan laittaja (mutta tosi hyvä ostaja). Joten olen ostanut Jatan ihania ruokia (koko) Nukkekodintien tarpeisiin.

Tuli mieleeni kun katselin tätä leivonnaismäärää (no ok kakkuja olen räpeltänyt itsekkin eivät vaan osuneet nyt käsiin) että pitäisiköhän Matildan tarkistaa liikeideaansa ja hepene kaupan sijaan perustaa pieni kahvila? Jotenkin mulla on olo että joku täytekakku ja tiikeri kakku tästä puuttuukin viellä.

Ja kyllä tällä ruokamäärällä ruokkii koko Nukkekodintien väen... onneksi eivät ole herkästi pilaatuvia. Näistäkin puuttuu ruskeat kananmunat, sitruunat, tomaatit, banaanit... ainakin muistan niitä ostaneeni

Lisäksi Lotelta sain vaihdossa viime keväänä kaikkea hyvältä näyttävää. Lotte on taituri tässäkin lajissa!

Ja Maijalta sain nämä ihanuudet Sussun järjestämässä askivaihdossa. En oikeesti ymmärrä kuinka jotkut osaa! No onneksi osaa ei nähdä nälkää Nukkekodintiellä näillä eväillä.