Päivällä innostuin "raahaamaan" huonekaluja huoneesta toiseen ja kieltämättä myös talosta toiseen. Esittelen ensin Kantolan vaikka onkin ihan keskeneräinen ja lähemmin keittiön koska se on pahiten kesken ja sitä alan nyt ensimmäisenä kuntoon laittamaan, muut huoneet, ruokasalia ja Elnan huonetta lukuunottamatta on jonkinmoisessa asumis kunnossa kuitenkin

Kokonaiskuvaa, kaukana on viellä kodikas haaveitteni talo:

Ja se keittiö:

Elikkäs löytyiskö keltään kuvan Lidli tuoleja edes kaksi kappaletta (taisivat olla alunperin punainen ja keltainen). Myös ruokapöytää saa tarjota jos jollain on ylimääräinen.

Kalusteet ei luultavasti tähän järjestykseen jää. Tuota puu valmista kaapistoa mietin hankkisinko alakaappia yhden lisää vai kalustanko jollain ihan muulla, jotenkin tuo on mielestäni liian nykyaikainen. Mutta jos jollain on ylimääräisenä joku sarjan alakaappi tai jos joku on kiinostunut noista kaapeista ja keksii tarjota jotain muuta romanttista ratkaisua Kantolan keitiön kalustamiseen niin saa ehdotella vaihtokauppoja=o)

En malttanut olla laittamatta kuvaa tämän hetkisestä tilanteesta, työskentey tilat edelleen mietinnän alla. Maalasin keittiön pöydäksi miten kuten joulun edellä kasaan kurttaamani pöydän ja ompelin elämäni ekat nukkekoti verhot! Sohva menee takaisin aulaan kunhan tuolit joskus jostain löytyvät. Tai sitten väsään keittiöön toisen hieman pienemmän sohvan?