Niinhän siinnä sitten kävi että pakko oli päästä jatkamaan nukkis projektia. Kantola sai eilen illalla pintaansa ihanan vaaleansinisen maalin ja tänään sisälle valkoisen pohja maalin. Kuvaa en saanut pikkutuvan hämärissä otettua, yritän huomenna kun päivänvaloa on apuna. Oli muuten mielenkiintoista maalata alakerroksia, kun en tajunnut ennen sisätilojen maalaamista nostaa taloa takaisin pöydälle.

Jatkoin myös kuistin ja parvekkeen tekemistä. Kevällähän ne tein kannatin pylväiltä lukuun ottamatta. Nyt on kannatin pylväätkin. Katon parvekkeen yltä päätin lopen jättää pois. Josko huomenna saisin kuistin ja parvekkeen kasattua (nekin on nyt maalattuna) ja kiinitettyä ja sitten etuseinät saranoitua. Mielestäni oli helpompaa ensin maalata ja sitten ne kiinittää.

Kannatin pylväiden höyläyksessä tarvitsin taas appeni apuja ja toin samalla tälläisen ihanan nipun kulma listoja  jotka ihana appeni oli minulle tehnyt. Olen edelleen sitä mieltä että minulla on maailman paras ja avuliain appi. Olen tässä kesän ja syksyn aikana monen monta kertaa käynnyt apuja pyytämässä ja koskaan ei ole sanonyt että ei ole aikaa tms. Ja kun maksusta alan puhumaan niin sanoo vaan että hyvä jos kelpaa ja on kuulemma kiva kun on miniä joka värkkää sellaista mihin voi olla apuna!

 Leveämmät ja pisemmät on nurkkalistoja ja kapeammista+ tuosta rimasta tulee ovien ja ikkunoiden kehykset. Jos en paljon susia tee taitaa tuossa olla ainakin parin talon tarpeet? Tosin onhan Kantolassa ikkunoita 15 ja ovia 10, menee niihin jonkin verran listaa. Ja aikaa varmaan niiden tekemiseen koko kevät talvi.

2101916.jpg