Tässäpä kantolan Olohuone tällä hetkellä. Tuoleihin ei nuot alkuperäiset viininpunaiset pääliset jää, en vaan ole viellä varma tuleeko niistä vaaleansini sävyiset Kantolaan ja myöhemmin tuunaan uudelleen vaaleanpuna sävyisiksi kun menevät Mäntylään. Sohva puuttuu kokonaan, en ole varma ostanko jonkun puuvalmiin vai teenkö itse. Vihrekasvi Sussulta tuliaisina kun kävi kyläilemässä alkukuusta ja Lidli kalusteita täälläkin, kellon "uudistin" Tiimarin ornamentin osalla. Pönttöuuni oma räpellykseni.

Sain valmiiksi myös keittiön leivontapöydän. Kasattu materiaalista mitä sattui valmiiksi sahattuna olemaan jalat Euromins sorvauksia. Keittokirja telineessä Swappi saamisia ja iso savi kulho oma tekeleeni

Elnan sänkyäkin hieman muokkasin ja nyt näyttää ainakin minun silmin paremmalta. Huomenna on mentävä Ylivieskaan pitsi ostoksille kun ei omasta kylästä löydy jotta saan verhot ikkunaan ja kaapin oviin. Kaapin hyllyt viellä paperoimatta. Valkoinen tuoli olkoot täällä kunnes kerkeen värkkäämään sopivamman.

Postiakin olen saanut eilen saapui Mirelin vaihtari paketti: aivan ihana ja todella oikean näköinen kasvi (huomasin juuri että ei tietenkään kuvassa kunnolla edes näy), oikeasti luettavia englannin kielisiä kirjoja, kiiltokuvia ja kansio, hieno kori ja muistitalu kortteineen ym. Kiitos Mirel!

Ja Iinan vaihtopaketti pussilakana setistä myöskin paljon kankaita, nauhoja, pitsejä ym.

Ja viellä joitain erikseen tuosta pussukan sisällöstä. Tuossa keskellä nuot korulukot on tosi tarpeen heppa talli projektiini (olisin voinnut vaihtaa pelkästään noihin pussilakan setin, mutta ei kerrota Iinalle), pikkuhelmet pujottelin samoin tein koruiksi (ennekuin katoavat), nuo kukka keskustaiset napit on mielestäni tosi nätit kynttilä vadit, pieni hopean värinen rinkula valmis ranne rengas, no ehkä hieman iso mutta ei haittaa ja tuosta kirkkaasta kukkajutusta saan lampun varjostimen Villa Ikuisuusprojektin mallilla (jos osaan tehdä). Kiitos Iina!

Tässäpä viellä kirppariostoksestani kirjanmerkistä muokatut liinat.